punonering

“Ring Taxi” kerkon te punesoje: “Shofer Taksie”Detyrat dhe pergjegjesite:Drejton dhe mirëmban automjetin e transportit te kompanise duke u kujdesur per sigurinë e personelit, dokumenteve dhe furnizimeve sipas rasteve.Sigurohet per mirefunksionimin…